Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση επίσχεσης 14.02.12

Ηράκλειο, 14 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣ:  Διοίκηση ΠΑΓΝΗ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Εισαγγελία Ηρακλείου
                       Διευθυντές κλινικών ΠΑΓΝΗ
                Τριμελής επιτροπή ΕΓΕΣΥΝΗ

ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση επίσχεσης εργασίας ειδικευόμενων ιατρών ΠΑΓΝΗ
Μπροστά στην έκδηλη αδυναμία μας να ανταποκριθούμε πλέον στις βασικές μας ανάγκες, καθώς και την ακραία καταπάτηση των κανόνων ασφαλείας κατά την  εργασίας μας, και λόγω της συνεχιζόμενης αδράνειας και αδιαφορίας των αντιπροσωπευτικών μας οργάνων, η Γενική Συνέλευση ειδικευόμενων ιατρών ΠΑΓΝΗ σε συνεδριάσεις της 13 και 14 Φεβρουσαρίου 2012 αποφάσισε να προσχωρήσει σε επίσχεση εργασίας από 15/02/12.
Επιπλέον θέλουμε να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον αγώνα του Σωματείου Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ , στο υπό κατάληψη νοσοκομείο Ρεθύμνου, καθώς και στα υπόλοιπα αγωνιζόμενα τμήματα της Ελληνικής κοινωνίας. Καταγγέλλουμε απερίφραστα την αδρανή στάση της τριμελούς επιτροπής της ΕΓΕΣΥΝΗη οποία δεν έχει ακόμη προβεί σε καμία ενέργεια κινητοποίησης του ιατρικού σώματος.
Καλούμε την ΕΓΕΣΥΝΗ και τους υπόλοιπους συναδέλφους μας να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στην κοινωνία που δοκιμάζεται από τις εξοντωτικές πολιτικές του μνημονίου, και να εκφράσουν την συμπαράστασή τους με απεργιακές κινητοποιήσεις, επισχέσεις εργασίας, αποκλεισμούς του εισπρακτικού μηχανισμού του νοσοκομείου, καθώς και  όποια άλλη δράση αποφασιστεί από συνελεύσεις με δημοκρατικές διαδικασίες.   
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: