Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012


ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΠΑΓΝΗ

Μετά από μία εβδομάδα κινητοποιήσεων και λόγω της συνεχιζόμενης αδράνειας και αδιαφορίας των θεσμικών οργάνων, μπροστά στην έκδηλη αδυναμία μας να ανταποκριθούμε πλέον στις βασικές μας ανάγκες, καθώς και την ακραία καταπάτηση των κανόνων ασφαλείας κατά την  εργασίας μας, η συνέλευση ειδικευόμενων ιατρών του ΠΑΓΝΗ, σε συνεδρίασή της σήμερα 21/02/2012, αποφάσισε να συνεχίσει την αποχή από την πρωινή μας εργασία  και επιπλέον την επέκταση της αποχής από το  σύνολο των καθηκόντων για τον μήνα Μάρτιο.
Συνεχίζουμε να εξασφαλίζουμε κανονικά το εφημερειακό μας έργο προς εκπλήρωση του προγραμματος εφημεριών Φεβρουαρίου, συγκαλώντας νέα συνεδρίαση την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ. στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου για τον προγραμματισμό περαιτερω κινητοποιησεών.
Όταν η κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό, και οι νέοι ιατροί δείχνουν στην πράξη την ενότητά και την αποφασιστηκότητά τους πίσω από την ιδέα της διεκδίκησης των αυτονόητων.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν την Πέμπτη  23 Φεβρουαρίου στην πορεία διαμαρτυρίας προς την ΔΥΠΕ την οποία έχει προκυρήξει το σωματείο εργαζομένων καθως επίσης και στο σύνολο των κινητοποιήσεων του Παγκρητίου συλλόγου ειδικευομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: